Nieuws

Het laatste nieuws over het Business Event Ede lees je hier!

Geniet van de after eventmovie van het Business Event 2019

Geniet van de officiële after eventmovie waar we terugblikken op een feestelijke avond van het Business Event Ede! Op naar volgend jaar!

Lees meer

Foto's online van de feestelijke avond!

Een feestelijke en inspirerende avond met bijzondere acts, dat was de 15e editie van Business Event Ede in ReeHorst. Bekijk de foto's van het event!

Lees meer

De Genomineerden 2019 zijn bekend!

Eindelijk mogen we bekend maken wie de genomineerden zijn! Ze hebben gestreden in hun pitch voor de jury. Nu is het aan de jury en aan jullie!

Lees meer

Juryboek officieel overhandigd

De voordrachtscomissie heeft het er druk mee gehad; tientallen bedrijven zijn de afgelopen weken voorgedragen voor de award van beste jonge ondernemer en beste ondernemer binnen MKB, detailhandel en grootzakelijk. Een mooi resultaat wat aangeeft hoe trots Ede op haar ondernemers is! Uit al deze voordrachten is een selectie gemaakt van 13 bedrijven die half juli officieel te horen krijgen dat zij genomineerd zijn.

Lees meer

Bedrijven voordragen

Goed nieuws voor ondernemend Ede en Veenendaal, want vanaf nu kunnen er weer bedrijven voorgedragen worden voor het Business Event. Het Business Event Ede vindt plaats op 14 oktober 2019 en het Business Event Veenendaal zal op 16 december 2019 plaatsvinden.

Lees meer

Het laatste nieuws over BEE als eerste ontvangen?

Het laatste nieuws, leuke feitjes, inspirerende berichten over het Business Event Ede lees je het eerst op social media!

Lees meer